Dah Penat Jadi Agent Dropship ?

Nak 3 kali lebih mudah daripada dropship ??  Jika nak…

Jadi Agen Affiliate Produk Meeracle…

Dan buat duit secara santai (3 x lebih mudah daripada dropship)

Jadi agent affiliate 3 x lebih mudah daripada jadi agent dropship kerana kami tidak gunakan sistem agen yang lama (Dropship) tetapi kami gunakan sistem agen yang terkini dan canggih (Affiliate) supaya setiap agen dapat kelebihan berikut :

N

Dapat Passive Income Berterusan

Anda cuma perlu buat promosi sekali dan dapat income berkali-kali setiap bulan seperti gaji bulanan

N

Tak Perlu Follow-up Pelanggan

Anda jimat masa & tenaga kerana tak perlu reply wasap pelanggan sama sekali seperti bisnes dropship

N

Tak Perlu Uruskan Pembayaran

Anda tak perlu pening kepala nak uruskan pembayaran & update tracking number seperti bisnes dropship

“Program Affiliate produk Meeracle bukan MLMbukan skim cepat kaya dan bukan scam… Program Affiliate produk Meeracle ialah peluang buat duit seperti dropship… tetapi 3 kali lebih mudah daripada dropship. Untuk mengetahui lebih lanjut sila baca penerangan lengkap dibawah dan jangan skip”

Apa Itu Program Affiliate Produk Meeracle ?

Klik untuk baca penerangan tentang Affiliate produk Meeracle dibawah…

1. Apa itu program affiliate produk Meeracle ? Klik Disini
Program Affiliate produk Meeracle ialah program perkongsian keuntungan antara meeracleskincare.com dengan agent yang mempromosikan produk kecantikan di website meeracleskincare.com.
2. Apa tugas agent Affiliate ? Klik Disini
Tugas agent affiliate produk Meeracle ialah bawa seramai mungkin prospek yang ada masalah kulit ke website meeracleskincare.com. Kemudian jika ada prospek buat pembelian di website meeracleskincare.com, maka agent affiliate akan dapat komisyen.

3. Bagaimana agent affiliate boleh dapat komisyen ? Klik Disini

Semasa anda daftar jadi agent affiliate produk Meeracle, anda akan diberikan link affiliate.

Fungi utama link affiliate ialah untuk mengesan (Track) bahawa jualan produk Meeracle di website meeracleskincare.com adalah hasil daripada usaha promosi anda.

Setiap link affiliate mengandungi username agen yang unik. Katakan semasa daftar affiliate anda pilih username banktif, maka secara automatik username anda (banktif) akan dijadikan sebagai Affiliate ID anda.

Sebagai contoh jika Affiliate ID anda ialah banktif, maka format link affiliate anda akan jadi seperti berikut :

Link affiliate anda = http://meeracelskincare.com.com/a/banktif

Untuk dapatkan komisyen affiliate, anda harus promosikan link affiliate tersebut di media sosial. Gambar dibawah adalah contoh agent affiliate yang mempromosikan link affiliate di facebook :

 • Setiap orang yang klik link affiliate anda, mereka akan dibawa ke website meeracelskincare.com.
 • Jika mereka beli produk kecantikan Meeracle di website meeracelskincare.com melalui link affiliate anda, maka anda akan dapat komisyen.

P/S : Selepas anda daftar program affiliate, anda boleh lihat statistik jumlah komisyen dan jualan secara terus (Real time) di laman member affiliate.

4. Apa kelebihan jadi agent Affiliate berbanding Dropship ? Klik Disini
Jadi agent Affiliate 3 kali lebih mudah daripada dropship kerana anda :

 1. Tidak perlu melayan kerenah pelanggan
 2. Tidak perlu uruskan order
 3. Tidak perlu uruskan pembayaran
 4. Tidak perlu follow-up pelanggan
 5. Cuma buat promosi sekali tetapi dapat income berkali-kali (Passive income)

5. Berapa komisyen untuk agent Affiliate ? Klik Disini
Berikut ialah senarai komisyen untuk agent affiliate :

 • Serum : RM 15
 • Cleanser : RM 9
 • 1 Set (Serum + Cleanser) : RM 25

6. Bila tarikh pembayaran komisyen Affiliate ? Klik Disini
 • Pembayaran komisyen affiliate akan dibuat 2 kali dalam sebulan (Tarikh 1 dan 16 hari bulan).
 • Komisyen akan dibayar ke akaun bank ataupun akaun Paypal anda.

7. Berapa yuran untuk jadi agent Affiliate ? Klik Disini
Untuk jadi agent affiliate produk Meeracle tidak dikenakan sebarang yuran (Percuma).

Lihat Contoh Agent Affiliate Buat Promosi

Di bawah ialah contoh agent affiliate yang mempromosikan link affiliate mereka di facebook… sila klik gambar untuk zoom in…

“Anda cuma perlu bercerita di laman sosial dan selitkan sekali link affiliate anda seperti contoh diatas. Jika rakan facebok anda klik link affiliate anda, mereka akan dibawa ke website meeracleskincare.com dan jika mereka beli produk Meeracle di website maka anda akan dapat komisyen. Ya… semudah itu buat duit dengan affiliate”

Bagaimana Boleh Dapat Passive Income ?

Kami akan gunakan 2 Tools supaya anda dapat passive income

Tool Pertama : Sistem Affiliate

Kami gunakan sistem Affiliate lifetime commission untuk mengesan (Track) jualan yang dihasilkan oleh setiap agen afffiliate di website kami (meeracleskincare.com).

Bagaimana sistem Affiliate lifetime commission boleh bantu setiap agen affiliate untuk dapat passive income ? Lihat bagaimana sistem affiliate berfungsi :

N

Semasa anda mempromosikan link affiliate, jika ada orang klik link affiliate anda mereka akan dibawa ke website jualan kami (meeracleskincare.com).

N

Anda akan dapat komisyen apabila orang klik link affiliate anda kemudian mereka beli produk Meeracle di website kami (meeracleskincare.com).

N

Anda tetap dapat komisyen apabila orang klik link affiliate anda pada hari ini, kemudian mereka buat pembelian pada hari lain selagi program affiliate Meeracle wujud.

N

Anda tetap dapat komisyen setiap kali pelanggan repeat order walupun mereka repeat order pada tahun-tahun berikutnya selagi program affiliate Meeracle wujud.

N

Jika orang klik link affiliate anda pada hari ini, kemudian pada hari yang lain mereka buat pembelian melalui link affiliate agen yang lain, anda tetap dapat komisyen kerana sistem affiliate kami hanya akan beri komisyen kepada agen affiliate yang pertama bawa prospek ke website kami sahaja.

Tool Kedua : Sistem Autoresponder

Sistem Autoresponder ialah alat/tool pemasaran email yang digunakan untuk follow-up beribu-ribu pelanggan sedia ada melalui email secara automatik.

Bagaimana sistem Autoresponder boleh bantu setiap agen affiliate untuk dapat passive income ? Lihat contoh proses repeat order berikut :

N

Sebagai contoh pada hari ini pelanggan buat pembelian di website kami (meeracleskincare.com) melalui link affiliate anda dan anda akan dapat komisyen pertama.

N

Selepas pelanggan buat pembelian di website kami, semua database pelanggan (Nama, email & no. telefon) akan disimpan dalam sistem Autoresponder kami secara automatik.

N

Kemudian, kami akan pujuk pelanggan sedia ada melalui email mengggunakan Autoresponder supaya pelanggan berminat untuk repeat order. Jika ada pelanggan repeat order di website kami (meeracleskincare.com), maka anda akan dapat komisyen kedua.

N

Begitu juga repeat order seterusnya, anda tetap dapat komisyen tanpa anda sedar (Passive income) walaupun mereka repeat order di website kami pada tahun-tahun berikutnya selagi program affiliate Meeracle wujud.

Apa Kelebihan Jadi Agen Affiliate Kami ?

Z

Tanpa Modal

Anda tidak pening fikir pasal modal kerana daftar jadi agen affiliate percuma. Selain itu anda tidak perlu beli dan simpan stok kerana semuanya diuruskan syarikat. (Mudah dan jimat kos)

Z

Jimat Masa & Tenaga

Anda tidak stress dan ada banyak masa dengan family kerana bisnes anda berjalan secara automatik. (Anda tidak perlu uruskan pembayaran dan reply wasap pelanggan sampai habis masa berjam-jam seperti bisnes dropship)

Z

Passive Income

Anda dapat income seperti gaji  bulanan secara konsisten kerana sistem affiliate kami akan bantu anda buat duit secara automatik (Anda cuma buat promosi sekali tetapi dapat income berkali-kali selagi pelanggan repeat order)

“Kami telah sediakan website refferal yang profesional untuk agent affiliate supaya pelanggan berminat untuk membeli. Klik Disini untuk lihat website refferal”

Promosi Sekali Dapat Income Berkali-Kali ?

Ya itulah kelebihan utama jadi agent Affiliate produk Meeracle berbanding jadi agent dropship. Sila lihat anggaran pendapatan dan proses bagaimana agent affiliate produk Meeracle boleh dapat income berkali-kali setiap bulan…

=

STEP 1: Buat Promosi

Anda harus buat promosi untuk bawa sekurang-kurangnya 10,000 orang yang ada masalah kulit ke website jualan kami melalui link affiliate anda. (Tempoh untuk bawa 10,000 orang ke website kami bergantung pada kepakaran anda)

=

STEP 2 : Pelanggan Order

Katakan 5% daripada 10,000 orang tersebut beli produk Meeracle di website meeracleskincare.com melalui link affiliate anda = 5% x 10,000 = 500 orang pembeli.

=

STEP 3 : Pelanggan Repeat Order

Katakan 50% daripada 500 orang pembeli sebelum ini akan repeat order setiap bulan = 50% x 500 orang = 250 orang yang akan repeat order produk Meeracle setiap bulan.

=

STEP 4 : Dapat Passive Income

Kesimpulanya : Selepas anda buat promosi dan berjaya bawa 10,000 prospek ke website meeracleskincare.com melalui link affiliate anda, 500 orang akan jadi pembeli. Kemudian daripada 500 orang pembeli tadi, 250 orang akan repeat order setiap bulan secara konsisten walaupun anda sudah tidak buat promosi lagi. (Contoh)

“Ok katakan untung 1 unit = RM 15… Jika ada 250 orang repeat order setiap bulan = 250 orang x RM 15 = RM 3,750. Bermakna dengan jadi agent affiliate anda boleh dapat passive income sekurang-kurangnya RM3,750 setiap bulan secara konsisten (Anggaran). Jika anda ingin income lebih daripada RM 3,750/Bulan, anda cuma perlu gandakan usaha untuk bawa seramai mungkin prospek ke website meeracleskincare.com melalui link affiliate anda”

Kenapa Harus Jadi Agen Affiliate Kami ?

Z

3x Lebih Mudah Dari Dropship

Jadi agent affiliate produk Meeracle 3 kali lebih mudah daripada dropship kerana kami telah sediakan lebih 90% keperluan bisnes anda (Produk, Website, Autoresponder, Customer Service, Pembayaran, Penghantaran & After Sales Service).

Z

Tak Perlu Layan Karenah Pelanggan

Anda jimat banyak masa, tenaga dan wang ringgit kerana anda tidak perlu melayan karenah pelanggan dan urusan jual & beli sama sekali seperti bisnes dropship.

Z

Dapat Passive Income

Dan yang paling best ialah kami gunakan sistem Affiliate Lifetime Commission supaya anda boleh dapat passive income yang berterusan setiap kali pelanggan repeat order selagi program affiliate produk Meeracle wujud.

Daftar Agent Affiliate Sekarang !!

Untuk isi borang pendaftaran affiliate…